JULIA'S UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

1 jan 2023 om 14:11 Lekkere broodjes, heeelijke cannolis en snelle bezorging.
22 nov 2022 om 20:53 Weet niet waar slechte recensie vandaan komen. Lekkere pasta, goed warm, porties oké, genoeg saus, verse rucola, broodje ook prima, bezorgtijd ook in orde
8 nov 2022 om 17:01 Slecht . Pasta werd bezorgd zonder saus en zonder tomaatjes . Droge bedoeling dus .
11 okt 2022 om 22:05 Bezorgen duurde heel lang en toen het eindelijk bezorgd werd, kreeg ik de verkeerde pasta bezorgd en ontbrak er een. Jammer dat je vervolgens niemand kan bereiken. Je hebt nu honger en je wilt nu eten. Niet de volgende dag pas dus een dikke bleggggh
5 okt 2022 om 23:22 Food was 10 mins later than ordered. They say they can’t guarantee pick up time. Would be good to know.
25 sep 2022 om 20:31 Gekozen voor de optie 'zo snel mogelijk' ipv 18:45 zodat we onze trein zouden halen. Bij Julia's bleek dat de bestelling was bevestigd voor 18:55, trein gemist. Saus van de carbonara was zo dun dat er een lepel voor nodig was.
23 jul 2022 om 23:25 Lekker broodje hoor
7 jul 2022 om 16:38 Slechte pasta. Ondanks bestelling geen aribiatta saus en geen pijnboompitten.
14 jun 2022 om 22:21 Het eten was lauw en ik mocht alsnog 10 minuten op mijn eten wachten, ondanks dat ik een tijd had aangegeven, zodat ik mijn trein kon halen. Erg jammer
6 jun 2022 om 13:22 Prima maaltijd, net als wanneer je het op het station bestelt. Bezorgtijd is extreem: in totaal >>110 minuten. Het eten was warm, vermoedelijk dus vooral delay bij het restaurant zelf (ipv de bezorger). Geen foodtracker/telefoonnr beschikbaar.
28 mei 2022 om 14:26 Een mooi moment om Julia’s uit te proberen dacht ik maar heel teleurstellend. Door die koks heb ik bijna mn overstap gemist! Bedankt voor de stress hè! Ik had pasta met kip besteld maar er zat helemaal geen kip in. Enkel kipbouillon met heel veel vet!
16 mei 2022 om 16:22 Ik heb Pasta Bolognese besteld, maar leek op alles behalve dat. Er zat iets in wat geloof ik gehakt zou moeten zijn, maar had niks met gehakt te maken. Slappe smaak ook. Ik had om extra kaas gevraagd, hier is wel aan gehouden. Bezorging ook goed.