JULIA'S UTRECHT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:31 Gekozen voor de optie 'zo snel mogelijk' ipv 18:45 zodat we onze trein zouden halen. Bij Julia's bleek dat de bestelling was bevestigd voor 18:55, trein gemist. Saus van de carbonara was zo dun dat er een lepel voor nodig was.
23 jul 2022 om 23:25 Lekker broodje hoor
7 jul 2022 om 16:38 Slechte pasta. Ondanks bestelling geen aribiatta saus en geen pijnboompitten.
14 jun 2022 om 22:21 Het eten was lauw en ik mocht alsnog 10 minuten op mijn eten wachten, ondanks dat ik een tijd had aangegeven, zodat ik mijn trein kon halen. Erg jammer
6 jun 2022 om 13:22 Prima maaltijd, net als wanneer je het op het station bestelt. Bezorgtijd is extreem: in totaal >>110 minuten. Het eten was warm, vermoedelijk dus vooral delay bij het restaurant zelf (ipv de bezorger). Geen foodtracker/telefoonnr beschikbaar.
28 mei 2022 om 14:26 Een mooi moment om Julia’s uit te proberen dacht ik maar heel teleurstellend. Door die koks heb ik bijna mn overstap gemist! Bedankt voor de stress hè! Ik had pasta met kip besteld maar er zat helemaal geen kip in. Enkel kipbouillon met heel veel vet!
16 mei 2022 om 16:22 Ik heb Pasta Bolognese besteld, maar leek op alles behalve dat. Er zat iets in wat geloof ik gehakt zou moeten zijn, maar had niks met gehakt te maken. Slappe smaak ook. Ik had om extra kaas gevraagd, hier is wel aan gehouden. Bezorging ook goed.
14 mei 2022 om 10:18 duurde veel langer dan gezegd
16 apr 2022 om 6:57 Op zich heel lekker en goed warm. Moeilijk eten want pasta aan elkaar geplakt en de vork te kort/flexibel om geplakte pasta en saus te mixen.
10 apr 2022 om 14:57 Het eten was koud..
15 mrt 2022 om 20:32 Anderhalf uur van tevoren besteld, en alsnog 50 minuten te laat.
20 feb 2022 om 15:12 Nog een keer geprobeerd, maar wederom zeer slecht. Geen extra saus en geen extra kaas, maar wel voor betaald. Verder was het eten koud en zat de pasta aan elkaar geklonterd. Doe jezelf een plezier en bestel hier niet.