JULIA'S UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2024 om 12:31 Expected better portion, but food was good. Pickup on time.
16 mrt 2024 om 20:32 Er zat zo weinig saus bij de pasta! Het was een droge, smaakloze maaltijd. Zonde van mijn geld.
13 mrt 2024 om 21:42 Briljant. Had een overstap van 6 minuten en moest echt eten. Online besteld met tijd gespecificeerd, ik kwam binnen rennen en hij was klaar en goed. Echt weergaloos. Hulde
9 mrt 2024 om 21:12 Mijn bestelling werd pas 3 uur na het bestelmoment bezorgd, echt schandalig, want er staat dat de uiterlijke bezorgtijd 5 kwartier na besteltijd is. Dus we moesten nog een uur en 3 kwartier langer wachten tot de bestelling werd bezorgd.
5 mrt 2024 om 12:13 De bestelling stond niet klaar, ze die vergeten waren. Hierdoor heb ik mijn trein gemist. Ik bestel bewust ruim 40 min vam tevoren zodat mijn bestelling klaar kan zijn als ik aan kom. Ik was al 5 min later en ik moest alsnog moest wachten.
29 feb 2024 om 11:01 Gerechten waren goed warm, porties helemaal prima van formaat en de smaak was top! De bezorging was ca 15 min later dan ik had gevraagd, maar dat kan ook aan onze locatie liggen, die is moeilijk te vinden.
28 feb 2024 om 17:57 Snelle bezorging, aardige bezorgster
13 feb 2024 om 11:32 Had twee salades beteld, maar echt gadverdamme Julias hoe kun je een salade zo verpesten nog nooit zo iets smerigs gegeten
2 feb 2024 om 0:26 De bestelling was vergeten.. dat maakt het dus tamelijk zinloos om vanuit de trein te bestellen zodat je tijdens je overstap je eten kan ophalen.
25 jan 2024 om 19:53 Niks gekregen na 2 uur wachten
15 jan 2024 om 12:36 Mwah niet vies maar proefde ook weinig liefde. FREE PALESTINE.
6 okt 2023 om 23:06 Ze hadden rucola gedaan in plaats van basilicum... zonder te vragen