JULIA'S UTRECHT

JULIA'S UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 22:21 Het eten was lauw en ik mocht alsnog 10 minuten op mijn eten wachten, ondanks dat ik een tijd had aangegeven, zodat ik mijn trein kon halen. Erg jammer
6 jun 2022 om 13:22 Prima maaltijd, net als wanneer je het op het station bestelt. Bezorgtijd is extreem: in totaal >>110 minuten. Het eten was warm, vermoedelijk dus vooral delay bij het restaurant zelf (ipv de bezorger). Geen foodtracker/telefoonnr beschikbaar.
28 mei 2022 om 14:26 Een mooi moment om Julia’s uit te proberen dacht ik maar heel teleurstellend. Door die koks heb ik bijna mn overstap gemist! Bedankt voor de stress hè! Ik had pasta met kip besteld maar er zat helemaal geen kip in. Enkel kipbouillon met heel veel vet!
16 mei 2022 om 16:22 Ik heb Pasta Bolognese besteld, maar leek op alles behalve dat. Er zat iets in wat geloof ik gehakt zou moeten zijn, maar had niks met gehakt te maken. Slappe smaak ook. Ik had om extra kaas gevraagd, hier is wel aan gehouden. Bezorging ook goed.
14 mei 2022 om 10:18 duurde veel langer dan gezegd
16 apr 2022 om 6:57 Op zich heel lekker en goed warm. Moeilijk eten want pasta aan elkaar geplakt en de vork te kort/flexibel om geplakte pasta en saus te mixen.
10 apr 2022 om 14:57 Het eten was koud..
15 mrt 2022 om 20:32 Anderhalf uur van tevoren besteld, en alsnog 50 minuten te laat.
20 feb 2022 om 15:12 Nog een keer geprobeerd, maar wederom zeer slecht. Geen extra saus en geen extra kaas, maar wel voor betaald. Verder was het eten koud en zat de pasta aan elkaar geklonterd. Doe jezelf een plezier en bestel hier niet.
16 feb 2022 om 14:42 Eten van Julia's altijd goed. Wel was onze bestelling +45 minuten te laat.... erg jammer.
5 feb 2022 om 18:21 Wat slecht! Extra betaald voor basilicum, voor kaas en voor extra saus, maar niet gekregen. De smaak was daarnaast ook ondermaats.
19 jan 2022 om 20:17 Ik had een pasta carbonara. Helaas vond ik er weinig pancetta en kaas in. De pasta was wel meteen klaar toen ik aan kwam en warm.